torsdag 22. mars 2012

Fjonge pulsvarmere #2

I mitt forrige innlegg skrev jeg om at nå er tiden inne for pulsvarmere. Jeg har heklet et par til. Nr. 3 er godt igang. og nr. 4 er også i startgropene. Det formelig bobler av ideer i hodet ;) Par nr. 2 ser slik ut.
De er heklet i Dale Baby Ull med heklenål 3mm. Fargen er en deilig grålilla (Lys syrin #4203) som er litt vanskelig å "få taket på" men jeg liker den veldig godt. Oppskriften er blitt til underveis og prøvehekles i skrivende stund. I denne oppskriften, som i de fleste andre, er det rom for forbedringer. Oppskriften er "justert opp", så neste par blir nok tilnærmet perfekte..hi, hi.... ;)

Forresten, kjenner du til elastisk hekleopplegg? Det er noe som er relativt nytt for meg. Men du og du så kjekt! Man kan gjøre det med fastmasker, halvstaver og staver mm. Sjekk ut denne siden under avsnittet Alternativ uppläggning. Det er også mange andre interessante tips og triks på denne siden.

Noe annet jeg lærte i dag er "vrang hekling". Hekler man vrangt blir det seende ut likt som når man hekler rundt, men man hekler frem og tilbake (flatt). Du finner mer informasjon om det her.

3 kommentarer:

 1. Så fine! Kanskje du vil dele den tilnærmet perfekte oppskriften etterhvert ;)

  Takk for tips om elastisk hekleopplegg! Kjempekjekt!

  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 2. Dette blir jo bare bedre å bedre ... så utrolig fine :-) kanskje det blir litt påskehekling :-)

  SvarSlett
 3. Elastisk opplegg har jeg prøvd, det er veldig smart. Men vrang hekling?? Hørtes komplisert ut. Får sjekke linken din når jeg får tid :-)

  SvarSlett