fredag 9. mars 2012

Mmmm...så koselig....

....og gid som jeg koser meg med disse babytingene.
Kjolen er ferdig og i dag var jeg ute og kjøpte en liten, ja - veldig liten, strømpebukse til kjolen. Jeg har ikke kjøpt noe så smått på lenge og jeg hadde helt glemt hvor små strømpebukser faktisk kan være. Mine egne er nok mange meter både lengre og bredere ;)
Og når jeg nå er i lagesøtebabytingmodus er jeg like godt i gang med å hekle smekker. Jeg så noen bilder av utrolig søte smekker på internettet i går kveld. Veien fra tanke på/lyst å lage noe og til å "knekke" hekle-/strikkekoder er ikke lang for meg. Jeg fikk knapt sove i går kveld, for da var jeg "på gli". Her er prototypen.
Den ble fin men det er rom for noen små forbedringer. Dem er jeg i gang med å prøve ut på smekke #2. Jeg er stygt redd for at det vil komme noen bilder av den også etterhvert.
Ha en koselig helg.

5 kommentarer:

 1. nusselig ... kan du lære meg ? K skal være fadder og da kan jeg snike meg til å lage en babyting jeg også ... til fadderbarnet selvfølgelig :-)

  SvarSlett
 2. Så søt en kjole! Skulle ønske jeg kjente en liten jentebaby jeg kunne strikke til :)

  Ha en fin søndag
  Klem

  SvarSlett
 3. Kjempesøt liten kjole som sikkert kom,er til å "vokse" med den lille frøkna. Først kjole, så tunika, og liten jumper om et par år!

  SvarSlett
 4. Så søtt:)
  Har linket til din blogg så flere enn meg kan nyte alt det flotte du lager.
  Skal hive meg i gang med nytt sokkepar inpirert av deg:)

  Ha en flott søndag:)

  SvarSlett
 5. Den er så sød Toras lille kjole:-)

  SvarSlett