onsdag 9. mai 2012

Jeg hekler videre

Det er ingen varmebølge i sikte har jeg skjønt. Nå om dagen er det ull som gjelder her hvor jeg bor, i hvertfall for min del. Siden jeg er ferdig med hekletoppen Odd Molly Wannabe - og jeg fryser - tenkte jeg jeg skulle være flink og hekle ferdig en jakke jeg startet på i fjor høst.
Jakken er en modell fra Garnstudio som heter Wild Flower, eller på godt norsk; Villblomst. Men siden det er så kaldt nå om dagen er det fristende å kalle den for Ullblomst ;)
Det går egentlig rasende fort å hekle den. Hvorfor ble den da liggende uferdig i en pose i vinter? Vet ikke helt....kanskje det var julegaveproduksjonen som kom i veien?
Men nå er jeg igang igjen. Bolen var allerede ferdig. Og i går heklet jeg det ene ermet som er sydd på alt. Det andre, og siste ermet, er i skrivende stund godt over halvferdig. Skal se at det blir ny jakke på meg om ikke så lenge ;)

Jeg hekler jakken med Drops Nepal, tykt og mykt garn, og heklenål 5mm. Vi får se om jeg rekker å bruke den før våren (snart sommer faktisk) slår til på alvor.

Og forresten; Tusen hjertelig takk for alle hyggelige kommentarer i det siste. Det gir en piff på humøret, og bloggingen, for å si det mildt :D

4 kommentarer:

 1. Jag kommenterade inte på ditt föregående inlägg men wow vad fin den var!! Kommer ett ett mönster kanske? :)

  SvarSlett
 2. Ser ut til å bli en fin jakke ! Fin farge du har valgt. ;)
  Gleder meg til å se den ferdig. Skynd deg då. Hehe..

  SvarSlett
 3. Å, denne var jeg å kjøpte garn til i går! Det klør i fingrene etter å sette i gang, spesielt etter ditt fristende bilde.

  SvarSlett
 4. Starten ser veldig lekker ut! Gleder meg til å se en ferdig jakke! : ))

  SvarSlett