lørdag 17. november 2012

Det ble en kjole

Jeg var ikke helt sikker på hva det kom til å bli dette her. På det ene bildet i mønsterheftet ser det ut som en lang genser og på det andre bildet som en kjole.
Jeg synes begge var fine, så det spilte egentlig ingen rolle for meg hva det ble. Men det ble en kjole - om en litt kort. Men jeg har funnet ut at dersom man har tykke strømpebukser og lange støvletter, ikke boots som jeg vanligvis bruker, føler jeg meg ikke og ser heller ikke så naken ut ;)
Jeg flyttet mønsterborden under bysten ca 5 cm ned. Og jeg strikket ermene noen cm lengre. Ellers er alt etter oppskriften. Jeg har hatt den på meg i hele dag og trives allerede godt med den på.

Mønster: Modell 10-9 fra Rauma Alpakka 9
Garn: Rauma Puno (50 g = 110 m), 8,2 nøster
Strikkepinner: 7,0 mm (skulle iflg. oppskrifte være 6 mm)

Ellers har herren i huset allerede startet med juleforberedelsene:
Vi har ikke smakt ennå. Men det blir nok ikke lenge til ;)


6 kommentarer:

 1. Nydelig kjole! Og Puno er et deilig garn, lett og fint.
  Ha en riktig god helg!

  SvarSlett
 2. Tusen takk!!! Jeg skal straks legge inn en lenke til oppskriften, for det synes jeg er så greit når jeg ser det andre steder! Riktig så lekker kjole du har strikket deg. Prisen ble lekker også tenker jeg med det eksklusive garnet! Da er det en fordel å riktig legge sin elsk på den! Forsatt god helg til deg fra Hvaler!

  SvarSlett
 3. Sååå fin kjole!!! Er veldig imponert!! Ja den må du bruke masse etter alt det arbeidet!!!! Ha ei fin helg!!! Klem Ruth

  SvarSlett
 4. Den så helt skjønn ut! Og fargen er nyyyydelug!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 5. ...jag är full av beundran - och det är i alla fall nyttigare än att vara det av glöggen:)))))Wenche, du har gjort det igen!

  SvarSlett
 6. Det här är absolut en av de vackraste och kvinnligaste klänningar jag någonsin har sett :-) Fantstisk!

  SvarSlett