søndag 4. november 2012

Resultat fra en kurshelg

Denne helgen har jeg vært på kurs; "Broderi på stickat" med svenske Britt-Marie Christoffersson. Det var veldig inspierende. Jeg fikk virkelig opp øynene for hvor lite som skal til for å få en flott effekt. Britt-Marie hadde med mange prøvelapper med mange eksempler på sting, farger og kombinasjoner. Veldig inspirerende :) Britt-Marie Christoffersson var en så hyggelig og spennende dame.

På bildet ovenfor er resultat etter kursdag#1. Det ser ikke mye ut - men det er lagt inn stor konsentrasjon og innsats i dette arbeidet.
Etter kursdag#2 har jeg litt mer å vise frem. Jeg ble så begeistret for de små "blomstene" på den hvite lappen lengst til høyre. Nå har jeg lyst å brodere pynt på litt av hvert her hjemme ;)
Jeg er glad for at jeg er så heldig som har muligeten å gå på slike kurs. Man blir kjent med hyggelige folk, lær seg nye ting og får næring til kreativiteten. Helt supert helt enkelt.

3 kommentarer:

 1. Hei, her var det mye fint! Det var en nyttig kurshelg, så nå er det bare å pynte i vei. Takk for 2 supre dager :)

  Hilsen Marita

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja Marita, visst hadde vi en fin helg. Nå skal jeg en tur innom din blogg og titte litt ;)

   Slett
 2. ...det var verkligen ingen dålig kursledare ni hittade! Hon har gjort väldigt mycket "outside the box". Underbart inspirereande. Och jag tycker dina provlappar visar på stor skicklighet:)

  SvarSlett