lørdag 26. januar 2013

Seig honning

Honningjakken min, Amimono's Honey, er en skikkelig seig én skal jeg si deg.
Jeg strikker og strikker - jeg skal bli ferdig - jeg skal ikke sprekke, dvs. begynne på noe nytt før jeg er ferdig. Jeg har en lang strikkekø som presser seg på, så jeg vil ikke bli arbeidsledig med det første men det er jo ren og skjær luksus ;)

Vanligvis strikker jeg begge ermene samtidig med magic loop - men denne gangen ei. Det blir for tjafsete med 4 nøster hvor to av dem er loddent og pusete garn. Nå har jeg til og med måttet ty til å strikke med liten rundpinne. Det er noe jeg nesten aldri gjør lengre. Jeg har ganske store hender og det blir så innmari plundrete med de bittesmå og korte pinnene på rundpinner på 40 cm. Grunnen til at jeg har valgt å strikke med den korte rundpinnen er at jeg når jeg bruker lang rundpinne og det supertynne mohairgarnet hvirker det som det blir alt for stort spenn i overgangene der hvor den overflødige vaieren stikker ut.
Men uansett - jeg strikker videre og jeg gleder meg virkelig til denne jakken blir ferdig. Den kommer til å bli så fin. Tenk å ha den til en fin kjole nå i vår...det kan nesten ikke bli bedre. 
Bildet er lånt fra http://amimono.dk

1 kommentar: