lørdag 26. januar 2013

Fantastiske Pippi

I forgårs var jeg på teater på Lillehammer. Det var Teater Innlandets premiere på Pippi Langstrømpe. Det var noe av det beste jeg har sett på teater! Jeg var der i egen middelaldrende person sammen med min naturlig nok enda litt eldre mor - og vi storkoste oss.
Bildet er lånt fra nettstedet til Teater Innlandet.
Det er ikke lett å finne en mer kritisk publikummer av en Pippi-forestilling enn meg. Pippi er nemlig en av mine store idoler og ingen får tulle med Pippi, bare så det er sagt! Men her ble jeg hverken fornærmet på Pippi's vegne eller skuffet. Det var så utrolig fantastisk bra at jeg nesten dåner :)
Bildet er lånt fra nettstedet til Teater Innlandet.
Jeg kan heller ikke stikke under en stol at jeg er litt kry av at det er jeg som har laget sokkene Pippi har på seg. De er strikket på strikkemaskin. Jeg har skrevet om dem i et tidligere innlegg.

Søsteren min, som jobber med kostymer på teateret, har sammen med sine kollegaer gjort en storartet jobb med kostymene til denne forestillingen.

Ahhh - det var så gøy!

4 kommentarer:

 1. Åh så roligt att få sina strumpor uppvisade av Pippi. Och de är ju jättefina.
  Ska genast titta på ditt inlägg om dem.

  SvarSlett
 2. Det hørtes gøy ut! Ha en fin lørdagskveld hos dere!

  SvarSlett
 3. Neimen, har du vært her? Så bra du likte teateret. Minstemann og mormor var der i kveld, og var også fornøyde (jeg var på fotballkamp.., kanskje feil prioritering?)
  God kveld!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg var på Lillehammer - gitt. Dessverre var jeg bare der for forestillingen - hadde ikke tid til annet. Lillehammer er jo en så koselig by så det er synd å bare stikke innom "i full fart".

   Jeg er sikker på at du hadde likt Pippi du også torirot - men fotball er vel ikke så galt det heller ;)

   Slett