fredag 8. mars 2013

På'n igjen!

Denne uken har jeg vært slått ut av influensa. For noen forferdelige og kjedelige greier det er! Det begynte på søndag ettermiddag i Amsterdam med litt irriterende hoste. Heldigvis var det først på natten etter at vi var kommet hjem det slo til for fullt.

I dag er første dag som er i såpass grei form at jeg sitter oppreist - og der har jeg tenkt å holde meg ;) Jeg har faktisk orket å strikke litt, både idag og igår, da har det lysnet i tunnelen.
Jeg er ferdig med bakstykket til min Granite (ravelry-link). Dette er ikke noe hurtigarbeid fordi det er mye å konsentrere seg om men samtidig er det ikke komplisert, så i grunnen er det helt greit. Jeg liker fargen som blir til ved å blande de to garnene Isager Tvinni Tweed (dueblå #11S) og Drops Lace (lys grågrønn #7120).

Med årene er jeg blitt veldig kresen når det gjelder strikkepinner. På dette bakstykket har jeg virkelig måtte prøve meg frem til pinner jeg kunne finne en "jevn rytme og god følelse" med. Jeg endte opp med mine Addi Turbo Lace som er helt supre når det strikkes hullmønster og småfletter (hvor en ikke bruker flettepinne). I tillegg til at spissen på pinnen er utformet litt annerledes enn på vanlige pinner, er også overflaten helt super slik at det ikke blir for glatt. Du kan lese litt om dem her (på engelsk) hvis du er interessert i å vite mer.

5 kommentarer:

 1. Du må ha riktig god bedring. Eg har hekta pulsvarmerene som du har oppskrift på. Dei er eg blitt hekta på. Har laga dei i barnestørrelse, no har eg laga dei i herrestørelse. Alle rundt meg likte dei.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk. Formen blir stadig bedre ;)
   Så hyggelig å høre om pulsvarmerne.
   God hekling videre.

   Slett
 2. Håper du føler deg bedre, ser ut som et flott prosjekt du har på gang der! Ha en kreativ helg hos deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, formen på oppadstigende :)

   Slett