tirsdag 8. oktober 2013

En mellomting

I sommer startet jeg å strikke på en genser som jeg ikke ble helt komfortabel med. Jeg ombestemte meg og strikket den ferdig etter et annet mønster.
Maskeantallet var omtrent likt så det var enkelt å greit å «konvertere» den. Det ble altså en mellomting mellom de to mønstrene. Det henger ikke helt sammen men det ble greit nok. Jeg prøvde først perlestrikk i halskanten for å få en sammenheng med kantene nede på ermene og bolen, men det ble ikke fint i det hele tatt. Dette får duge.
Jeg tror dette blir en grei genser til vinteren. Jeg har aldri strikket genser av Rowan Felted Tweed før så det blir spennende å se hvordan garnet/plagget oppfører seg.
Enda et uferdig prosjekt som kan strykes fra listen :-)
Ha en fin dag.

6 kommentarer:

 1. Den ble fin! Nydelig farge. Jeg liker Felted Tweed veldig godt, men har ikke så mye erfaring med hvordan det holder i bruk. Antakelig bra, siden det er så populært.
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 2. Så fint mønster, og herlig farge! Jeg synes garnet holder seg veldig godt, men har ikke vaska det enda.. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det. Jeg håper også garnet holder seg pent. Det er jo ganske dyrt så det hadde vært trist hvis annet skulle skje.

   Slett
 3. Liker så godt fargene i Rowan feltet tweed, men er litt mer tilbakeholden i forhold til hvordan det holder seg ved bruk. Synes det har en litt lei tendens til å ikke helt holde passformen. Fikk beskjed av en garnselgerske i at det nok skyldtes at jeg strikket for løst. - så da var det avklart. - Genseren ble uansett lekker. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg misstenker også at den ikke helt finner tilbake til sin fasong etter noen dagers bruk. Garnet har jo ikke noen særlig spenst i seg....
   Men dette er en genser hvor det ikke vil bety så mye (håper jeg).

   Slett