onsdag 10. desember 2014

10. desember

I dag er det 10. desember. Det ser ut til å bli en grå dag i dag. Det gjør ingenting. Så lenge været ikke er direkte farlig for oss (ekstremvær) er det greit med variasjon, synes jeg. Kanskje det er dagen for å bake kokosmakroner i dag? Det er godt og ikke tar det lang tid heller.

Kokosmakroner (ca 35 stk)
60 gram smør
2 egg
1,5 dl sukker
250 gram kokosmasse
1-2 ss hvetemel

Smelt smør og la det avkjøles litt. Pisk egg og sukker luftig, tilsett kokos, mel og smeltet smør og rør sammen. Legges i klikker på stekebrett med bakepapir, og stekes i forvarmet ovn på ca. 200-225 grader i ca 10 minutter, til de har en fin og gylden farge. Steketiden kan variere fra ovn til ovn.

I går kveld hadde jeg koselig besøk. Én av gjestene venter en baby. Det er utrolig spennende! Jo eldre jeg blir, dess mer fantastisk synes jeg det er; det er jo et mirakel at det går an egentlig.
Jeg overrakte en liten babyjakke jeg har strikket på innimellom annet strikketøy nå i høst. Det er noe eget med å strikke babytøy med mykt og tynt garn på tynne pinner :)

Nå titter faktisk solen fram her, det var litt av en overraskelse!

Ha en fin 10. desember.

2 kommentarer:

 1. Det var da en lekker jakke! Er det mulig å låne mønster, jeg blir bestemor hvilket minutt som helst!
  Ha en fin kveld.
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Signe :)
   Så spennende med nytt barnebarn!
   Jeg kan ikke låne deg mønsteret siden det er et "kjøpemønster". Men mønsteret til jakken er lett å få tak på. Det er fra Dales hefte Baby nr 277. Det er den som er på forsiden av heftet.

   Slett