torsdag 26. februar 2015

Litt selvskryt

For første gang har et av mønstrene mine blitt publisert i et ukeblad, i Familien nr. 5 som er ute i handelen nå. For å være ærlig synes jeg det er skikkelig stas.
© Familien 2015
Det at koften min attpåtil havnet forsiden gjør meg ikke mindre kry ;-) Koften heter Ellas kofte og du kan blant annet se den på ravelry her og her. Den er strikket i Rauma Mitu (50% alpakka/50% ull). Den er myk og varm og go'. Jeg har brukt den mye i vinter.
Et annet design i bladet som jeg har forelsket meg i er Wiolakofta.
© Sofie Ødegård
Er den ikke flott?! Akkurat nå har jeg ikke tid å strikke den men det spørs om det ikke blir en Wiolakofte på meg en vakker dag.

I dag er det ikke en vakker dag (her ute hos meg i hvert fall). Det er skikkelig surt og kaldt. Men det er noe med at det ikke finnes dårlig vær, bare ... osv. Og har man skapet fullt at kofter er det jo ikke noe å klage over!

Ha en fin dag.

18 kommentarer:

 1. Nydelig den koften din. har sett flere som strikker den.
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Det skal bli spennende å se hvordan andres Ella-kofter blir ;)

   Slett
 2. Gratulerer, Wenche! Nydelig kofte :-)

  SvarSlett
 3. Næmmen, er det din kofte?! Og så jeg som synes akkurat den var ukens vakreste, og som jeg tok vare på mønsteret til! Gratulerer med forsiden også! Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 4. Kofta di er enkel og vakker og du fortjener å bli førstesidepike! ;-)
  Jeg har tre kofter på pinnene nå, men Ellas står høyt i kurs her. Så det blir nok en Ella på meg en vakker dag! (Wiolakofta er også fin, men hvor mange kofter rekker man å strikke??? Og hvor mange trenger man - og har plass til???)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Anne.
   Jeg gleder meg til å se om det blir en Ellas kofte på deg etter hvert.
   Jeg har også lurt litt på hvor mange kofter man kan ha...veldig mange egentlig, men det er sikkert og visst at det blir trangt i skapet :-|

   Slett
 5. Gratulerer deg! Så fint... og første siden... et riktig fint mønster, herlige farger, klassisk og hyggelig med krage. Når jeg reiser til Norge jeg vil kjøpe Rauma garn og strikke. Rauma-garnet er så fiiiint. Wiolakofte er sååå hyggelig også... jeg har ferdig min første jakken med mohair og nå jeg vil strikke min første kofte. Hvis jeg har rett garn til en kofte-modell jeg begynne... spennende :-)
  Ha en god helg... gleder meg å se din nest strikketøy :-)))
  Klem fra Viola

  SvarSlett
 6. Gratulerer Wenche, nydelig kofte!

  SvarSlett
 7. Gratulerer! Jeg har sikra meg bladet. Dårlig med strikking om dagen pga to brudd i armen, men det går jo an å drømme.

  God helg fra Ingunn

  SvarSlett
 8. Så moro,Wenche! Og så forsiden attpåtil!

  SvarSlett
 9. Gratulerer, så gøy å få en slik anerkjennelse på noe man har laget. Synes selvskryt absolutt er på sin plass og fortjent. 😊 Har sikret meg bladet, sukk det er så mye fint... skulle gjerne hatt et par ekstra armer og timer i døgnet...

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har også tenkt at det ville være kjekt med flere armer...men så kom jeg å tenke på at da hadde vi måttet strikke flere ermer på koftene våre, og da hadde kanskje "vinninga gått opp i spinninga" ;)

   Slett