mandag 29. februar 2016

Fuglesang på fest

Har du fått med deg at Ann alias Pinneguri holder restefest (#restefest2016 på instagram) i et helt år?

Garnrester er spennende. De ligger der i alle mulige kriker og kroker og ser litt tufsete ut. Tufsete ja, men med et enormt potensiale! Og tenk da så gøy: å hive seg over disse restene og strikke noe med det i felleskap :-)

I mars kan du for eksempel strikke vottene Fuglesang som jeg har designet spesielt for denne restefesten. I hele mars måned selger jeg oppskriften til redusert pris som er  NOK 25,- (pluss eventuell moms for EU-borgere).
Foto: Ann Myhre
Det er et kjekt lite strikkeprosjekt som forhåpentligvis er relativt overkommelig. Jeg har brukt Rauma PT2 og pinner 3,5 mm til mine og har fått en litt stor damestørrelse. Oppskriften kommer i 2 størrelser som oppnås ved forskjellig strikkefasthet (26 m eller 28 m på 10 cm). Og det er fullt mulig å få dem enten større eller mindre hvis du velger annet garn og/eller pinnestørrelse.
Foto: Ann Myhre
Jeg har brukt naturfarger og det er litt som det ser ut når jeg ser ut av vinduet: litt grått og brunt, ingen blader på trærne ennå ... Men vi vet hva vi har i vente og fuglene vet også. De har for lengst satt igang vårens fuglesangorkester til fri benyttelse av alle som vil og kan høre på dem.
Foto: Ann Myhre
Ann har tatt innersvingen på våren med sin fargerike variant. Begge er fine på sin måte. Jeg gleder meg til å se flere fargekombinasjoner på instagram under taggen #vottenefuglesang.

3 kommentarer: