fredag 22. oktober 2010

Strikking og baking og litt til

Det er langt mellom bloginnleggene her for tiden. Noen ganger blir det slik.

Jeg strikker som vanlig i stort sett veldig mye ;) I det siste er det votter og gensere det går i. Men det har sniket seg inn en liten lue eller gryteklut innimellom også. Jeg har kommet langt på en sjøgrønn Wisteria. Den blir nok finfin til vinteren. Og vinteren ser ut som den allerede har meldt sin ankomst her hvor jeg bor. Det er nok midlertidig, men jeg koser meg med synet ut av kjøkkenvinduet så lenge det varer. Jeg er så glad for vekslingene i årstidene!

Og...jeg har lagt opp og begynt strikke en genser i alpakka. Den er temmelig enkel med litt blonde/viftemønster nederst på ermene. Jeg bruker en knallfin rødfage. Gleder meg til den blir ferdig. Det er en liten knitalong med med min gode venninnne Anne.Og...jeg strikker votter (som vanlig...). Eget design og alt. Det er så spennende å se mønsteret vokse frem, jeg klarer nesten ikke å legge det fra meg.

Og så ... baker jeg surdeigsbrød. Det har jeg drevet med siden tiden rundt pinse. Det er skikkelig artig. Resultatet varierer litt. Men i stort sett blir det veldig bra. Det er litt magisk å å få brødene å heve seg uten å tilsette vanlig gjær. Det føles bedre ut for magen også.

Og så...er det vevkurs nå i høst. Det er så spennende, men dessverre liker ikke ryggen det (tror jeg). Jeg må se det an litt før jeg eventuelt kaster meg inn i det med både kropp og sjel.

Det blir kanskje litt for mye av det gode? Men hva jeg vet lever man jo bare en gang, så da gjelder det å passe på!

Nå skal vi snart skal på hytta, "Lilla Gubben och Jag", og kose oss foran peisen med rødvin og strikketøy, det blir nok litt kaldt (sommerhytte ) men hyggelig.

2 kommentarer:

  1. Vottene blir kjempefine! Og det er godt med surdeigsbrød. Lenge siden nå, men jeg har tidligere bakt det, jeg også... ;)

    Ha en god helg! Klem

    SvarSlett
  2. Vottene er utrolig vakre .. kan ikke skjønne hvordan B klarer å gi fra seg de ... Knitalongprosjektet er godt i gang, tror jeg har en øking igjen på bolen. De siste dagene er det et annet prosjekt som har vært i vinden, og det er nå satt samme .. sier ikke mer ;-))

    SvarSlett