tirsdag 15. februar 2011

Sokker og giraffer

Nå er jeg tilbake til den norske vinteren etter en deilig ferie.


Når jeg skal reise bort er jeg alltid litt redd at jeg ikke har med nok håndarbeid. Gang på gang viser det seg å være en helt ubegrunnet frykt. Vi har som regel mer enn nok med å være turister og feriere. Og for å være helt ærlig så er det liksom ikke helt det samme å strikke ullsokker i 30-40 graders varme som det er hjemme på en klar vinterdag ;) Men har strikket litt, på flyet f.eks (med bambuspinner). Jeg tenkte lage sokkemønster som passer til vottene og luen Annes Blomst. Selve mønsteret er langt fra ferdig, jeg har bare noen håndskrevne notater. Men slik ser de altså ut:

7 kommentarer:

  1. Herlig med ferie!

    Sokkenemønsteret er flott! Lua og vottene og - virkelig flott!

    SvarSlett
  2. Jeg har det også slik, roter med meg allskens håndarbeide bare jeg skal en liten tur bort og skjelden blir det tid til noe, for det er fullt program.
    Sokkene er nydelige! Gleder meg til å strikke dette settet.

    SvarSlett
  3. Ooops ... og jeg som har gledet meg til å vise deg forsøkskaninen som riktignok på langt nær er så ferdig ... fantastisk flotte da (og vrangstrikken med mønster fungerte perfekt) sees ?

    SvarSlett
  4. Men jeg har noe annet flott liggende å vente på deg da .. By the way .. velkommen hjem :-)

    SvarSlett
  5. Glæder mig til du får skrevet mønster :-))

    SvarSlett
  6. Hei! Ser at dette innlegget er gammelt, men jeg skulle gjerne fått tak i oppskriften på sokkene. Jeg har strikket vottene, så hadde vært fint med sokkene som hører til! :-)
    Finnes oppskriften til salgs noe sted?

    SvarSlett