søndag 10. april 2011

En Audrey In Unst til meg også

Audrey In Unst er så fin! Jeg har siklet etter denne jakken helt siden mønsteret ble publisert på Twist Collective høsten 2009. Jeg har for lengst lagt til side garn som jeg skal strikke den av. Garnet ligger i en fin, rund og lyseblå-&hvitstripete, hatteboks og venter. Det er rødt og fint.....men....så har jeg ryddet på syrommet mitt og det tyter ut garn fra alle kriker og kroker.

Det er kjedelig å rydde syns jeg. Huff og huff! Men gurimalla så kjekt det er. Det blir jo så fint og dessuten får jeg litt oversikt igjen. Oversikt over alle garnnøster jeg hadde glemt jeg hadde. Det er som julaften!

Og nå har det seg slik at jeg fant frem et helt annet garn som jeg la opp masker til vrangborden av. Dette garnet er ikke rødt og det er egentlig litt for kraftig. Men som den evige optimist jeg til tider er, tror jeg det blir helt supert :)
Så på grunn av ryddingen er det du ser på bildet i stort sett all strikkingen jeg har gjort i løpet av uken. Litt lite strikking for å være meg kanskje? Men til gjengjeld har jeg nå et ryddig syrom og et fint gjesterom.

Mønster: Audrey In Unst av Gudrun Johnston
Garn: Drops Karisma, farge #50 (grønnmelert), 10 nøster
Strikkepinner: 3,75 mm til vrangbord og 3,5 mm til resten av jakken

3 kommentarer:

 1. Det er et flott mønster!
  Vrangborden med vridde masker er litt kjedelig å strikke, men blir veldig fin. Og så er det litt kjedelig glattstrikk fram og tilbake. Men så kommer mønsteret og dereretter ermene, for meg var det første gang jeg strikket slike ermer, og det ble utrolig flott, jeg ble riktig imponert over meg selv (og over Gudrun Johnston, som har laget et så fint mønster) - Kos deg med vårstrikk, Wenche!

  SvarSlett
 2. Very nice pattern, I love your choice of color.

  SvarSlett
 3. torirot: Ja, vrangborden går laaaaangsomt! Men jag gleder meg til ermene. Jeg har heller aldri prøvd å strikke ermer på den måten.

  Dorothée: Thank you!

  SvarSlett