lørdag 2. juni 2012

Lørdagsnytt

Det er litt stille her på bloggen for tiden - men her kommer det litt gammalt nytt og litt nye tanker om kommende prosjekter.

Først et bilde av toppen jeg hekler. Det går jevnt og trutt fremover.
Men jeg klarer som vanlig ikke å konsentrere meg om bare en ting....så jeg lager små prøvelapper også. Jeg er i et s.k. forprosjektstadie. Jeg har funnet noen fine ting jeg har lyst å prøve meg på og det krever litt tenking, prøving og feiling.
Sekskantene er et forsøk på å etterligne denne jakken:

Men det spørs om jeg har tålmodighet til å lage den?Den avlange/rektangulære prøvelappen er testing av forskjellige skjellmønstre som jeg har tenkt å bruke i en topp som skal ligne på dette:
http://littlemissnorway.blogspot.no/2012/04/la-bellacerto.html
http://littlemissnorway.blogspot.no/2012/05/silvery-beauty.html

Den lille firkanten er en prøvelapp for en finfin kjole som jeg har utrolig-innmari-veldig lyst å lage meg. Slik ser den ut:
Håper man ikke trenger å bruke kjolen som nattkjole, slik som denne modellen gjør ;)
Selve skjørtet på kjolen er et lite mysterium. Jeg har prøvd litt forkjellig og surfet rundt på Internet for å finne ut av det. Det nærmeste jeg har kommet er en russisk forklaring. Google translator er fantastisk! Det største problemet med det russiske forumet (håndarbeidsforum) var at det virket som om siten var fullfinansiert av pornobransjen! Himmel og hav altså, hva folk skal måtte stå ut med for å kunne kommunisere i et forum for likesinnede! Hvilket garn jeg skal bruke er ennå uvisst. Hvilken farge jeg skal ha er også ennå uvisst. Først og fremst må jeg jo bli ferdig med den røde toppen.

Ha en fin lørdag.

4 kommentarer:

 1. Den toppen du holder på med kommer til å bli kjempe flott :) For et nydelig mønster da :) Ha en flott lørdag videre :)

  SvarSlett
 2. Hvor er det flotte ting du laver, har du set kreativ strik s sommer udgave, med en flot hæklet top på forsiden? Rigtig god weekend kh Didde

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for tipset. Jeg har kikket på bladet. Toppen ser kjempeflott ut. Jeg gleder meg til bladet utkommer i handelen.

   Slett
 3. Så flott den toppen ser ut til å bli :) Lykke til videre.
  Vi har et stort sommerblogglotteri på gang. Kom innom , trekk lodd og bli med da vel :)

  SvarSlett