lørdag 22. september 2012

Jeg vil strikke en slik

Denne genseren synes jeg er så fin. Jeg har lyst å strikke en lignende ;)


Det er en Odd Molly genser. Jeg har begynt å gruble litt over hvordan jeg skal strikke den. Men akkurat nå er det ikke tid til det. Om litt kanskje - får jeg tid å prøve meg på en. Du har ikke muligens sett mønster på en som ligner?

13 kommentarer:

 1. Kjempefin!
  Jeg tenkte på denne genseren, http://www.ravelry.com/projects/tweedysheep/bloomsbury, mulig det er mest fargen som gjør det...

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det :) Det var ike helt likt, men fin var den! Det er et godt alternativ, hvis jeg ikke får det til.

   Slett
 2. Den var lekker ... Odd molly kan det med å lage fine ting ... Du får det nok like bra til tenker jeg ...

  SvarSlett
  Svar
  1. Kan hende du må være moralsk støtte etterhvert ;)

   Slett
 3. Fin genser, ja! Men litt vanskelig å kopiere, tror jeg. Ikke at jeg tror du ikke vil klare det om du forsøker! Prøvde meg på et Ravelrysøk i går, men fant ikke noe heltreff i hvert fall. Flettene er en ting, men så er den kortere foran.. hmmm... Lykke til, i hvert fall!

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå har jeg studert bilder så det svir i øynene ;)Jeg tror jeg har en idé - og jeg må vel til med forkortede rekker tenker jeg for å få til det at den er lengre bak ;)

   Slett
 4. Mange flotte detaljer der :-)
  kan nok ta litt tid å kopiere , skjønner godt at du leter etter ett lignende mønster :-)
  og nydelige luer i innleggtet under :-)
  ha en fin dag :-)

  SvarSlett
 5. ps - jeg ser du selger diverse oppskrifter , selger du oppskrift til luen med sløyfe også ? :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig at du liker luene mine. Men nei, jeg selger ikke mønster til den luen. Den strikker jeg forøvrig på håndstrikkemaskin, så det er bare de som strikker med maskin som eventuelt ville hatt glede av en slik oppskrift.

   Slett
 6. Den er kjempelekker! Håper du får det til.

  SvarSlett
 7. Odd Molly laver nogle rigtig fine strikting, men de er også vældig dyre! Trøjen her er bare vildt smuk, så jeg er spændt på om du kan lave en lignende:-) Jeg husker jo dine fine Odd Molly pulsvarmere:-)

  SvarSlett
 8. Glemte lige - du kan se trøjen meget tydeligt bagfra på denne blog: http://www.inspireme-today-oddmolly.com/. Håber det måske kan hjælpe dig lidt:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Irene :) Det var flotte og detaljrike bilder. Det hjelper i massevis. Det er bare så vidt jeg klarer å holde meg fra å legge opp masker til denne genseren. Egentlig er det andre ting som skulle vart gjort først. Men pytt, pytt....jeg har begynt å tegne diagram. Og så må jeg finne ut hvilket garn og farge jeg skal ha.

   Slett