tirsdag 6. april 2010

Tilbake til hverdagen

Nå er påsken over for i år. Vi hadde noen fine dager på fjellet. Det var i hovedsak snø(u)vær, vind og tåke. Men dagen før hjemreise ble det slik man helst vil ha det i påskefjellet. Jeg rakk å få en liten time ute i ettermiddagssolen utenfor hytta etter en av de få (men fine) skiturene. 

Strikketøyet er som vanlig aldri langt unna. Det jeg strikker på her er en jakke jeg har strikket på innimellom i hele vinter. Det var den ene datteren min som  fjor lurte på "...om det var mye arbeid å strikke en slik..." Hun var nemlig på fjelltur i februar i fjor, med noen venner. En av dem, hun som kjørte, hadde en jakke som hun likte så godt....faktisk så godt at hun tok bilde av den med mobilen og sendte til mamma'en sin ;o) Dette var bildet i mms'n som "dumpet inn":
 
Resten av historien kan du sikkert resonere deg frem til...

2 kommentarer:

  1. Haha, ja resten av historien kan jeg tenke meg! Det er jo så koselig da, at avkommet vil ha det vi lager, og vi mammaer strekker oss vel ganske langt for å lage akkurat det de vil ha. Her er det en stor flettegenser som står på ønskelista, og jeg leter og leter etter mønster og garn som passer perfekt. Jakka blir flott da - nydelige farger!

    SvarSlett
  2. Trodde du var på skitur jeg .. tenkte du var blitt litt gal ;-)), ble litt beroliget når du satt i hytteveggen. Jakken gleder jeg meg til å se .. den er vel ferdig neste gang vi treffes.

    SvarSlett