mandag 20. januar 2014

2 ermer

Nå er ermene på den "retrokoften" min strikket opp til under ermehullet.
Siden denne koften skal ha rundfelling (tror jeg...jeg har nesten bestemt meg...) skal ermene nå legges til side mens jeg strikker bolen, også den til opp under ermene. Så da er det bare å legge opp nye masker da - 215 stykk masker har jeg regnet meg frem til. Dette er gøy strikking synes jeg. Mønsteret er forholdsvis lettstrikket. Jakken kommer til å bli et lett plagg, hittil har jeg bruk i underkant av 100 gram av bunnfargen til ermene. Garnet (Ask - Hifa 2) er visst nok et veldig drøyt garn.
Jeg er så spent på resultatet så det gjelder å stikke på så jeg ikke må vente så lenge ;-)
Ha en fin uke alle sammen.

9 kommentarer:

 1. Dette ser lovende ut! Jeg plukket fram litt Hifa garn for en stund siden, to nøster, har så langt strikket nesten 4 votter (i to farger), og det er masse garn igjen - så det stemmer nok at det er drøyt. Gleder meg til å se bolen din, regner med det skal være litt mønster på salen også ?

  SvarSlett
  Svar
  1. Du har helt rett Tori. Det skal være mer mønster på den. Men det tar nok noen dager før jeg kan vise det frem ;)

   Slett
 2. Lekkert, og så deilig garn da. Jeg tror faktisk det er blitt litt mykere nå enn årgangene fra lageret som jeg driver å strikker med.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var interessant å høre. Jeg skal jammen finne frem noe årgangs-hifa og sammenligne med litt nyere garn.

   Slett
 3. Så flott den blir! Strikket nettopp Marius i Hifa, helt utrolig drøyt garn, og det blir mykt og godt etter et lite bad i hårbalsam! Skal bli spennende å se kofta di ferdig, jeg er med på 'koftegruppa' på facebook, utrolig mye fint, jeg får nesten ikke tid til å strikke! Ha en fin uke, Happy Knitting!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er også med i Koftegruppa på facebook. Og jeg er enig med deg at det er utrolig inspirerende.

   Slett
 4. ...du har verkligen tålamod som gör detta för hand, luser är så vackert, men ack så tråkigt. Riktigt, äkta maskinarbete:)))

  SvarSlett
  Svar
  1. Jag tycker det är mysigt att sticka för hand :D
   Jag har provat att sticka lus på stickmaskin men det blir bara tok . Det är väl varven mellan, utan mönster, som inte blir helt bra...jag blir bara arg när det tokar till sig med maskinen. Så några gånger är det bättre (för mig) att sticka på det långsamma viset.

   Slett